Team

Team

Explore the freedom!

Monique Satink

Sinds 1 maart 2019 mag ik mij trotse eigenaar noemen van Asian Way of Life en dat voelt als: bestemming bereikt! 
Mijn achtergrond ligt in de fysiotherapie: bijna 20 jaar heb ik een eigen praktijk gehad. Mijn grote passie is fietsen en reizen en het is heerlijk hier nu al mijn energie in te mogen steken.
Binnen Europa heb ik, samen met mijn 4 kinderen, vele fietsreizen gemaakt. 

Later ben ik op de fiets andere werelddelen gaan verkennen: in mijn beleving dé ultieme manier om een land te ervaren in al zijn facetten.

Te ruiken, te ‘voelen’, te beluisteren, in contact te komen met de lokale bevolking, de cultuur en het landschap te ‘doorleven’. Door te laten dringen tot in al je poriën.
Iedere reis opnieuw ervaar ik het als een voorrecht op dat specifieke plekje op de wereldkaart te mogen fietsen: me te verwonderen over de prachtige natuur, cultuur en de manier waarop de bevolking leeft.
De laatste jaren samen met mijn partner (van Tropical Cyclist, een fietsreisorganisatie met een totaal ander concept) vele reizen uitgezet en begeleid. Samen delen we onze passie in fietsreizen.

Vanuit mijn enthousiasme voor en ervaring in fietsreizen vind ik het geweldig ook jou op weg te mogen helpen naar een onvergetelijke fietsreis op een bijzondere bestemming buiten Europa!


Na mijn toerisme opleiding ben ik in 1999 begonnen als reisadviseur op een reisbureau. Vanaf dat moment heb ik tot 2013 met veel plezier en enthousiasme reizigers geadviseerd en hun vakanties wereldwijd mogen verzorgen. Na een uitstapje naar een andere branche ben ik in augustus 2018 het team van AWOL komen versterken. Leuk om weer terug te zijn in de reiswereld!

Mijn eerste kennismaking met Azië was een reis op Bali en Lombok.

Later heb ik ook nog Oost-Maleisië (Sabah en Sarawak) en West-Maleisië aangedaan. Op West-Maleisië heb ik o.a. Kuala Lumpur bezocht, door de Cameron Highlands gereisd en ben de reis geëindigd op Penang.

Ik heb mij laten verrassen door de prachtige natuur en cultuur die deze landen te bieden hebben. Azië stond direct bovenaan mijn lijstje van favoriete reisbestemmingen!

Fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan uw Fietsreis door Azië!

Marlies Kaspers


Rebecca Rademaker

Lang heb ik getwijfeld over een rechtenstudie of toerisme studeren en wat ben ik blij dat ik voor dat laatste gekozen heb!

Na het afronden van mijn opleiding toerisme en daarna nog bedrijfskunde ben ik begonnen bij een groepsreizen specialist, waarbij ik veel geleerd en gezien heb van Europa. Daarna was het tijd om wat verder de wereld in te trekken en ben ik aan de slag gegaan bij Asian Way of Life.

Reizen en nieuwe ervaringen opdoen geeft energie en dus is het iedere dag weer een feestje om bij AWOL te werken.
Myanmar en Nieuw-Zeeland zijn de twee bestemmingen van AWOL die het hoogst op mijn verlanglijstje staan. Graag hoor ik uw reisverhaal/-wens zodat we samen een fantastische reis kunnen samenstellen.


De liefde voor reizen zit in mijn bloed, van jongs af aan wist ikdit al. Na mijn studie toerisme heb ik voor AWOL gekozen en sindsdien deel ik mijn passie en kennis met reizigers.

Als eigenaar van AWOL (2006-2019) heb ik ruim 15 jaar met ontzettend veel plezier reizigers mogen helpen bij de organisatie van hun fietsreis in Azië. Als zelfstandig professional doe ik dat nu nog steeds. Ik ben verzot op Zuid-oost Azië en heb al vele landen o.a. op de fiets mogen verkennen!

AWOL (Asian Way Of Life) is uniek in haar concept, kwaliteit en service. Het fantastische team op kantoor samen met de ervaren AWOL-fietsers zijn er om jou een onbezorgde vakantie te bieden. Heb jij nog niet gefietst in Zuid-oost Azië, twijfel niet langer, er gaat echt een wereld voor je open!

Tot ziens.

Sharon van den Broek