De mensen achter Asian Way Of Life

 

Monique Satink

Monique Satink

Owner / managing director / reisadviseur

Sinds 1 maart 2019 mag ik mij trotse eigenaar noemen van Asian Way of Life en dat voelt als: bestemming bereikt!
Mijn achtergrond ligt in de fysiotherapie: bijna 20 jaar heb ik een eigen praktijk gehad. Mijn grote passie is fietsen en reizen en het is heerlijk hier nu al mijn energie in te mogen steken.
Binnen Europa heb ik, samen met mijn 4 kinderen, vele fietsreizen gemaakt.

Later ben ik op de fiets andere werelddelen gaan verkennen: in mijn beleving dé ultieme manier om een land te ervaren in al zijn facetten.

Te ruiken, te ‘voelen’, te beluisteren, in contact te komen met de lokale bevolking, de cultuur en het landschap te ‘doorleven’. Door te laten dringen tot in al je poriën.
Iedere reis opnieuw ervaar ik het als een voorrecht op dat specifieke plekje op de wereldkaart te mogen fietsen: me te verwonderen over de prachtige natuur, cultuur en de manier waarop de bevolking leeft.
De laatste jaren samen met mijn partner (van Tropical Cyclist, een fietsreisorganisatie met een totaal ander concept) vele reizen uitgezet en begeleid. Samen delen we onze passie in fietsreizen.

Vanuit mijn enthousiasme voor en ervaring in fietsreizen vind ik het geweldig ook jou op weg te mogen helpen naar een onvergetelijke fietsreis op een bijzondere bestemming buiten Europa!

Rebecca Rademaker

Rebecca Rademaker

Assistent manager / reisadviseur

Lang heb ik getwijfeld over een rechtenstudie of toerisme studeren en wat ben ik blij dat ik voor dat laatste gekozen heb!

Na het afronden van mijn opleiding toerisme en daarna nog bedrijfskunde ben ik begonnen bij een groepsreizen specialist, waarbij ik veel geleerd en gezien heb van Europa. Daarna was het tijd om wat verder de wereld in te trekken en ben ik aan de slag gegaan bij Asian Way of Life.

Reizen en nieuwe ervaringen opdoen geeft energie en dus is het iedere dag weer een feestje om bij AWOL te werken.
Myanmar en Nieuw-Zeeland zijn de twee bestemmingen van AWOL die het hoogst op mijn verlanglijstje staan. Graag hoor ik uw reisverhaal/-wens zodat we samen een fantastische reis kunnen samenstellen.

Marlies Kaspers

Marlies Kaspers

Reisadviseur

Na mijn toerisme opleiding ben ik in 1999 begonnen als reisadviseur op een reisbureau. Vanaf dat moment heb ik tot 2013 met veel plezier en enthousiasme reizigers geadviseerd en hun vakanties wereldwijd mogen verzorgen. Na een uitstapje naar een andere branche ben ik in augustus 2018 het team van AWOL komen versterken. Leuk om weer terug te zijn in de reiswereld!

Mijn eerste kennismaking met Azië was een reis op Bali en Lombok. Later heb ik ook nog Oost-Maleisië (Sabah en Sarawak) en West-Maleisië aangedaan. 
Ik heb mij laten verrassen door de prachtige natuur en cultuur die deze landen te bieden hebben. Azië stond direct bovenaan mijn lijstje van favoriete reisbestemmingen!

Fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan uw Fietsreis door Azië!

Sharon van den Broek-Kok

Sharon van den Broek-Kok

Manager / reisadviseur

In 2003 ben ik aan de slag gegaan bij Asian Way Of Life (AWOL), toen ontdekte ik het fietsen in Azië!

Van mei 2006 tot maart 2019 (13 jaar!) ben ik trotse eigenaresse geweest van Asian Way Of Life. Mijn passie voor dit bedrijf, het fantastisch leuke contact met reizigers en het reizen door Azië zorgt ervoor dat ik met veel plezier, vol energie en creativiteit geniet van mijn werk.

Ik ben een enthousiast en gedreven persoon, hierdoor hoef ik mij gelukkig nooit te vervelen ;). Fijn, want ik zit niet graag stil.
Zo heb ik ondertussen veel fiets- en reiservaring opgedaan, o.a. in Thailand, Laos, Maleisië, Singapore, Indonesië, Cambodja, Vietnam en Zuid-Korea.

AWOL is uniek in haar concept, kwaliteit en service. Steeds meer fietsreizigers weten AWOL te vinden.
Wij hebben een leading product op de Individuele Fietsvakantiemarkt. Veel fietsreizigers zijn erg tevreden over het grote gevoel van vrijheid tijdens de fietsreis, terwijl er toch zoveel geregeld is.

Heb jij binnenkort het plan om te gaan fietsen in Azië, neem gerust contact met ons op! Wij zijn er om jou te helpen bij de organisatie van een passende en mooie fietsreis in Azië!

Het AWOL fiets team

 

Martin & Janine

Martin & Janine

 

In al de jaren dat wij voor Asian Way Of Life hebben gefietst, hebben wij mogen genieten. Soms was het ook afzien van alles wat wij onderweg tegenkwamen.
Ademloos hebben wij in de bergen van Laos en China van het uitzicht genoten. Wij hebben rivieren doorwaad, soms door modder moeten baggeren en veel geklommen en eenmaal boven, genoten van een koud biertje. 1001 tempels bezocht en vele monniken gefotografeerd.
Kortom: wij hebben al zoveel gezien en meegemaakt in al die jaren, wij blijven fietsen voor AWOL.

Bert en Henriëtte

Bert en Henriëtte

 

In 2002 hebben wij voor het eerst een lange fietsreis gemaakt en sindsdien zijn wij verknocht. Reizen per fiets geeft ons een onbeschrijflijk gevoel van vrijheid en is voor ons de ultieme manier om kennis te maken met andere culturen.

Je beleeft alles veel intenser, je ruikt het landschap  en het avontuur van ‘s ochtends niet weten waar je ’s avonds slaapt vinden wij leuk. Wij hebben diverse routes van AWOL gefietst en sinds een aantal jaren mogen en kunnen wij onze ervaring inzetten voor AWOL. Wij ontwikkelen nieuwe fietsreizen en controleren en updaten bestaande tochten. Feedback van reizigers waarderen wij ten zeerste, dit helpt ons de fietsroutes verder te verbeteren. Uit ons werk halen wij veel voldoening en wij zijn er trots op deelgenoot te mogen zijn van het AWOL team!

Joep en Colien

Joep en Colien

 

Wij zijn enthousiaste fietsers met een voorliefde voor verre bestemmingen en daar scoort Azië heel hoog bij. De afgelopen 10 jaar hebben wij al heel wat AWOL-routes gefietst.
Daarnaast hebben wij ieder nog een grote ‘hobby’, voor Joep is dat fotografie en voor Colien schrijven en bloggen. Het reizen, fietsen, schrijven en fotograferen is voor ons een goede combinatie van ingrediënten om een fietsreis onvergetelijk te maken!
Wij dragen graag een steentje bij aan het op de kaart zetten en vernieuwen van fietstochten!

Ton en Annelies

Ton en Annelies

 

In 1979 zijn wij voor het eerst op fietsvakantie geweest. Onze eerste kennismaking met Azië was onze reis in Vietnam met Asian Way Of Life (AWOL). Later volgden meer tochten in Azië, altijd met de goed verzorgde arrangementen van AWOL.

Voor ons is fietsen in Azië de beste manier om een land te beleven. Je beweegt langzaam in een prachtig landschap en geniet van de vriendelijke mensen, de kleuren en de vele geuren. Op de fiets ga je niet door het land, maar je bent er middenin.

Wij zijn dan ook heel trots dat wij voor AWOL routes controleren, waar nodig vernieuwen.