Ons Team

ASIAN WAY OF LIFE -afgekort AWOL- is de specialist voor individuele fietsreizen in Azië.

AWOL heeft 30 jaar ervaring in het uitzetten van fietsroutes.
Iedere fietsroute hebben wij vastgelegd in een Fietsrouteboekje. Dit boekje zorgt er voor dat u zorgeloos in Azië kunt fietsen, in het land van uw keuze: Thailand, Vietnam, Maleisië, Sri Lanka, Myanmar, Indonesië, Laos, Cambodja, China, Japan, Korea, Nieuw Zeeland of Turkije.
Een groot deel van ons team, met jarenlange fietservaring in Azië, is continu onderweg om de routes te controleren en waar nodig te vernieuwen. Alle genoemde accommodaties in onze Fietsrouteboekjes worden bezocht en beoordeeld. Ook worden er nieuwe accommodaties geselecteerd.
Wij maken dankbaar gebruik van de feedback die wordt toegezonden door de reizigers. Door de continue aanpassingen / vernieuwingen blijven onze routes up to date!
AWOL ontwikkelt regelmatig nieuwe fietsroutes.

Er is geen betere manier om kennis te maken met een land, de natuur en de lokale bevolking en hun gewoonten. U beleeft veel meer op de fiets en u beleeft alles veel intenser.

Voor een fietsvakantie in Azië gaat uw eigen fiets mee in het vliegtuig.
Wij zorgen dat uw fiets mee kan. Wij werken samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Singapore Airlines, Cathay Pacific, Emirates en de KLM.

Deze website geeft u in één oogopslag een goede indruk van wat wij te bieden hebben.

Per reis treft u verslagen aan met foto’s van onze reizigers. Van enkele reizen hebben wij een filmimpressie beschikbaar. Tevens vindt u bij een aantal reizen een verhaal van reizigers over het fietsen met kind(eren).
De foto’s, de reisverslagen en de filmimpressies geven een goede indruk van het fietsen in Azië.

Graag zijn wij u van dienst bij de organisatie van uw unieke fietsreis in Azië!
Dé manier om een werelddeel met al zijn bijzondere facetten te leren kennen en tegelijkertijd actief te zijn.

Veel leesplezier namens het team van Asian Way Of Life!

Op kantoor

Sharon van den Broek-Kok

Sharon van den Broek-Kok

Eigenaar/fietser

In 2003 ben ik fulltime aan de slag gegaan bij Asian Way Of Life (AWOL), toen ontdekte ik het fietsen in Azië! Sinds 2006 ben ik trotse eigenaresse.

Als gedreven ondernemer en moeder van 2 jonge kinderen, hoef ik mij gelukkig nooit te vervelen. Fijn, want ik zit niet graag stil.
Zo heb ik ondertussen veel fiets- en reiservaring opgedaan, o.a. in Thailand, Maleisië, Singapore, Indonesië, Cambodja, Vietnam en Zuid-Korea.

Mijn passie voor Asian Way Of Life, het contact met alle reizigers en het reizen in Azië zorgt ervoor dat ik met veel plezier, vol energie en creativiteit geniet van mijn werk.

Heb jij binnenkort het plan om te gaan fietsen in Azië, neem gerust contact met ons op! Wij zijn er om jou te helpen bij de organisatie van een passende en mooie fietsreis in Azië!

Rebecca Rademaker

Rebecca Rademaker

Allround reisadviseur

Lang heb ik getwijfeld over een rechtenstudie of toerisme studeren en wat ben ik blij dat ik voor dat laatste gekozen heb!

Na het afronden van mijn opleiding toerisme en daarna nog bedrijfskunde ben ik begonnen bij een groepsreizen specialist, waarbij ik veel geleerd en gezien heb van Europa. Daarna was het tijd om wat verder de wereld in te trekken en ben ik aan de slag gegaan bij Asian Way of Life.

Reizen en nieuwe ervaringen opdoen geeft energie en dus is het iedere dag weer een feestje om bij AWOL te werken.
Myanmar en Nieuw-Zeeland zijn de twee bestemmingen van AWOL die het hoogst op mijn verlanglijstje staan. Graag hoor ik uw reisverhaal/-wens zodat we samen een fantastische reis kunnen samenstellen.

Onze fietsers

Martin & Janine

Martin & Janine

 

In al de jaren dat wij voor Asian Way Of Life hebben gefietst, hebben wij mogen genieten. Soms was het ook afzien van alles wat wij onderweg tegenkwamen.
Ademloos hebben wij in de bergen van Laos en China van het uitzicht genoten. Wij hebben rivieren doorwaad, soms door modder moeten baggeren en veel geklommen en eenmaal boven, genoten van een koud biertje. 1001 tempels bezocht en vele monniken gefotografeerd.
Kortom: wij hebben al zoveel gezien en meegemaakt in al die jaren, wij blijven fietsen voor AWOL.

Bert en Henriëtte

Bert en Henriëtte

 

In 2002 hebben wij voor het eerst een lange fietsreis gemaakt en sindsdien zijn wij verknocht. Reizen per fiets geeft ons een onbeschrijflijk gevoel van vrijheid en is voor ons de ultieme manier om kennis te maken met andere culturen.

Je beleeft alles veel intenser, je ruikt het landschap  en het avontuur van ‘s ochtends niet weten waar je ’s avonds slaapt vinden wij leuk. Wij hebben diverse routes van AWOL gefietst en sinds een aantal jaren mogen en kunnen wij onze ervaring inzetten voor AWOL. Wij ontwikkelen nieuwe fietsreizen en controleren en updaten bestaande tochten. Feedback van reizigers waarderen wij ten zeerste, dit helpt ons de fietsroutes verder te verbeteren. Uit ons werk halen wij veel voldoening en wij zijn er trots op deelgenoot te mogen zijn van het AWOL team!

Joep en Colien

Joep en Colien

 

Wij zijn enthousiaste fietsers met een voorliefde voor verre bestemmingen en daar scoort Azië heel hoog bij. De afgelopen 10 jaar hebben wij al heel wat AWOL-routes gefietst.
Daarnaast hebben wij ieder nog een grote ‘hobby’, voor Joep is dat fotografie en voor Colien schrijven en bloggen. Het reizen, fietsen, schrijven en fotograferen is voor ons een goede combinatie van ingrediënten om een fietsreis onvergetelijk te maken!
Wij dragen graag een steentje bij aan het op de kaart zetten en vernieuwen van fietstochten!

Ton en Annelies

Ton en Annelies

 

In 1979 zijn wij voor het eerst op fietsvakantie geweest. Onze eerste kennismaking met Azië was onze reis in Vietnam met Asian Way Of Life (AWOL). Later volgden meer tochten in Azië, altijd met de goed verzorgde arrangementen van AWOL.

Voor ons is fietsen in Azië de beste manier om een land te beleven. Je beweegt langzaam in een prachtig landschap en geniet van de vriendelijke mensen, de kleuren en de vele geuren. Op de fiets ga je niet door het land, maar je bent er middenin.

Wij zijn dan ook heel trots dat wij voor AWOL routes controleren, waar nodig vernieuwen.