Het Fietsrouteboekje

Oftewel: uw trouwe metgezel!

Er is voor ieder wat wils: we hebben korte en lange, heuvelachtige en vlakke routes, routes voor beginners en voor gevorderden. De fietsroutes zijn uiteenlopend in zwaarte.
Wij hebben alles voorbereid, ú maakt er vakantie van!

Het Fietsrouteboekje van Asian Way Of Life is een goede leidraad wanneer u zorgeloos in Azië wilt fietsen, maar wél uw vrijheid wilt behouden. Dankzij de fietsroute verspilt u geen kostbare vakantietijd met het zoeken naar de juiste weg.
Daar waar mogelijk hebben wij de meest rustige en goed begaanbare wegen opgezocht. Soms fietst u over wegen die op geen enkele kaart staan; of op de doorgaande weg omdat er geen andere mogelijkheid is.
 

In de Fietsrouteboekjes beschrijven wij de route stapsgewijs, noemen wij de overnachtingsmogelijkheden voor onderweg en of er onderweg voldoende eten en drinken verkrijgbaar is. Ook mogelijke alternatieven worden vermeld, zoals een dagtochtje maken, de heuvels vermijden door om te fietsen, de route verkorten of verlengen, een drukke weg of zwaarder deel van de tocht vermijden door een dag de trein of bus te nemen. Jaarlijks zijn wij maanden onderweg op de fiets in Azië om de routes te controleren.
Alle inspanningen en vakmanschap vindt u in het Fietsrouteboekje terug.

Het afnemen van alléén een Fietsrouteboekje is niet mogelijk, het boekje is onderdeel van het all-in pakket.

Hieronder treft u een voorbeeld aan van een dagetappe zoals die in het Fietsrouteboekje staat.

 

Voorbeeld dagetappe uit het Fietsrouteboekje Sri Lanka

(Klik onderin het voorbeeld voor de volgende pagina)

Etappe 08